Artikelen

Introductie Azure DevOps voor BI

Azure DevOps / Continuous X / Learning & Sharing Knowledge / Visual Studio / VSTS

Introductie Azure DevOps voor BI

Momenteel ben ik bezig met het opnemen van enkele video's waarin ik meer uitleg over het werken met CI en CD binnen Azure DevOps (voormalig VSTS) - specifiek voor projecten op het Microsoft Data Platform. De eerste video - Introductie Azure DevOps voor BI - vind je vanaf vandaag op YouTube:

Ik ben erg benieuwd wat je van deze korte introductie Azure DevOps vindt, dus laat even een bericht achter hieronder!

Mocht je dit interessant vinden en je hier verder in willen verdiepen, dan heb ik nog meer goed nieuws: Naast dat er nog meer filmpjes aankomen over dit onderwerp (stay tuned!), geef ik regelmatig mijn training over CI for BI using Azure DevOps.

Als je hier dus mee aan de slag wilt - schrijf je dan snel in, want vol is vol!